Čokoladne smrečice
Čokoladne smrečice so tako dobre, da si jih lahko privoščiš katerikoli dan v letu, ne samo v zimskih mesecih. Recept je zelo enostaven in tudi s pripravo ne boš izgubil/-a veliko časa.
Za pripravo potrebuješ:
- Listnato testo
- Poljuben čokoladno lešnikov namaz
- Mlete lešnike Odlično
- Jajce
- Palčke
Priprava:
Listnato testo raztegni in ga polovico premaži s čokoladnim namazom ter posuj z mletimi lešniki. Premazano stran pokrij z nenamazano stranjo, nato pa listnato testo nareži na trakove širine 2 cm.
Trakove oblikuj v obliki smrečice, ki jih nato nabodi na palčke. Premaži z jajcem in jih položi na pekač (na peki papir).
Peci v pečici na 180°C, približno 20 minut - do zlatorjave barve.
Dober tek!
Recept je nastal v sodelovanju z osebno trenerko in prehransko svetovalko Nino Švab (instagram: nina.svab).