Vaša košarica je trenutno prazna!

Pekoči rezanci z arašidovim namazom
Za pripravo potrebuješ:
- 60-80 g riževih rezancev
- 100-120 g dimljenega tofuja
- 1 strok česna
- 1 majhen košček ingverja (prb. 1cm)
- 1čž paprika v prahu
- curryja v prahu
- kvasnih kosmičev
- čilija v prahu (uporabi več ali manj)
- 1/2 čž kumine
- Ščep soli
- Voda
- Pest brokolija
- Baby koruza
- Čili kosmiči
- Mlada čebula
- Arašidov namaz Odlično
Priprava:
Na fino nareži česen in ingver, brokoli, dimljen tofu in baby koruzo. Ponev segrej, dodaj malo olja in nekaj minut praži česen in ingver. Nato dodaj vse začimbe, limonin sok in arašidovo maslo. Praži nekaj minut, nato dodaj brokoli in nekaj žlic vode. Pokrij in kuhaj, dokler brokoli ni mehak. Riževe rezance skuhaj posebej ali pa jih dodaj v ponev, z več vode. Ko je brokoli skoraj kuhan, dodaj dimljen tofu in koruzo. Dodaj še rezance, če jih nisi skuhal v ponvi in počasi premešaj. Daj na krožnik, potrosi nekaj chili kosmičev in dodaj narezano mlado čebulo.
Dober tek!
Recept je pripravila Nastja, ki na Instagramu ustvarja pod imenom @endlessly_baking.